INTRO

Hey guys, I want to make this blog looks like Geneva,Switzerland fair and square. Hope you can help me to spread the massage, but there is no bank here. thanks. For the people whose read this blog, you can become the ICJ judge by yourself.Thanks a lot.

Jumaat, 20 Mei 2011

DOA NEGERI JADI MISKIN ? INI MACAM DOA PUN ADA ?

Memang haru betul x pernah lagi aku dengar doa sebegini hebat, memang selebat taufan Katrina wa cakap lu, mungkin kita yg dengar boleh menangis nangis.




 Aku ingatkan membangun bersama islam menjadikan kita negara islam yg kaya sehingga rakyat tidak perlu wang zakat lagi pada suatu ketika pemerintahan Islam dulu kala. Adakah kita pernah dengar hadis yg mengatakan kemiskinan boleh membawa kepada kekufuran x caya ? aku reka 2 ? nah!!! klik Doa Tok Guru


ps : harap jangan lah ada lagi kes mak bapak pair kena hukum gantung sebab edar dadah dekat negeri yg berkenaan semata mata nak memberi anak sesuap nasi , x sanggup nak tengok lagi, nazuubillah.

4 ulasan:

Gelombang Rakyat berkata...

Salam Perjuangan,

JUTAAN TERIMA KASIH kerana sudi melayari blog saya..

Saya agak teruja melihat penampilan blog anda yang menunjukkan sikap keterbukaan di dalam politik tanah air.

Blog anda menjadi inspirasi golongan yang membuktikan sistem demokrasi yang lahir di bumi bertuah ini..

Saya telah linkkan blog anda agar ia turut dapat dikongsi bersama pembaca2 di blog saya.

Sekian,

Melayu CinDia
Blogger Gelombang Rakyat

http://gelombang-rakyat.blogspot.com/

Malaysian Epic berkata...

thanks, Melayu Cindia, lets the readers decide !

abatasa berkata...

Nice blog, teruskan berkuang untuk bangsa jawi di akhir zaman ini. Terima kasih jerana singgah di sana.

Sudah tiba masa Melayu berfikiran matang dan tidak lagi terikut2 politik keanakan. Sayangnya Demokrasi Sekular ini telah memecahkan kita menjadi pasir yang berserakan.

ps/ orang kedah ke?

Malaysian Epic berkata...

haha sorry, mak orang penang ok, kahwin pakai baju kebaya, thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...