INTRO

Hey guys, I want to make this blog looks like Geneva,Switzerland fair and square. Hope you can help me to spread the massage, but there is no bank here. thanks. For the people whose read this blog, you can become the ICJ judge by yourself.Thanks a lot.

Rabu, 25 Mei 2011

FUCKING INFADELS !! AMANAT TERAKHIR MAKCIK HAJJAH SITT AL WAZURA SEBELUM MASUK MASTIKA.







saya petik tulisannya.



"Celaka makhluk babi penghuni SKMM!! Ada kentut nak sekat blog makcik ye??? Mentang-mentanglah makcik femes. Apa korang ni jeles ke?? Bukankah Najib kata isi di Internet tidak akan ditapis?? Apa main censor-censor ni?? Kepala hotak kau lah Najib binatang liar



 otak lucah UMNO!! Nak harap guna internet tengok filem lucah jer! Belajar tentang kebenaran agama Islam tak mahu. Tak boleh harap langsung!! Oi Najib, semoga Allah babi swt laknat kau ke dalam parit neraka jahanam sama dengan setan babi Muhammad sekali!!!"

Kritiklah sesuka hati kamu. Makcik tak kesah pun. Kamu dialu-alukan untuk mengeluarkan hujah atau balasan mengenai hujah-hujah makcik di sini. Ini bukan Facebook tempat kamu nak sesuka hati report tak tentu pasal. Padan muka tak boleh report!! Hahaha!!! Nak report kat SKMM buat lah!! Kalau diorang nak block pun makcik tak bodoh!! Najib jer babi yang bodoh. Cakap tak serupa bikin. Kater tak nak tapis internet. Pas tu sedap-sedap je kat SKMM sekat sana-sini. Kaki kelentong betol sebiji macam babi Muhammad setan Arab tu!!

Report lah. SKMM memang bodoh. Dah Najib kata tak perlu censor internet, kenape mesti censor blog makcik? Laman porno tak nak sekat ek?? Otak lucah betul.

Bukankah unsur haram itu menghina ajaran Islam? Cube cari kat internet kata-kata kunci lucah macam “awek cun bertudung” ke, semua bende lucah anak Melayu buat keluar. Bende tu tak nak censor ek? Blog makcik yang kecil ni jugak lah jadi sasaran. Memang tak de keje lain makhluk babi kat SKMM tu.

Betul tu. Sebab Allah swt mengizinkannye kerana dia tengah nazak dan dah tak larat menentang kembali. Dah memang dasar keturunan babi dia malu nak tunjukkan kehebatannya. Sebab dulu orang Yahudi pun kira babi tu haram. Sebenarnya babi itu haram sebab Allah swt berketurunan babi gak!! Kalau babi tu halal sebagai umat Islam kite makan tuhan kite sendiri!!


Tak best murtad sorang-sorang. Murtad ramai-ramai lagi best. Islamkan agama berummah. Murtad jugak kene berummah. Kalau tak kene bunoh dek setan-setan pengikut babi Muhammad. Daripada murtad baik dekatkan diri dalam ummah babi Muhammad. Lagi best. Kitekan makhluk yang mesti berinteraksi antara satu sama lain.


Kafir sorang-sorang tak best. Baik Islam ramai-ramai dan terima kenyataan umat Islam bukan semua belangnya serupa :D


Best nyer otak lucah sang pengikut alsunnah babi Muhammad ni.
Nasihatkanlah PM kiter yang tersayang si Najib kaki tengok bende lucah tu.


ps :Kalau benar dia ISLAM, mohonlah agar Allah membuka hatinya kembali pada ISLAM,  dan jika dia sebaliknya, kita berdemo jelah, dengan itu mungkin masalah akan selesai.




3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

TAK payah layan orang gila ni. Kalau dia menghina Allah sekali pun,Allah tak rugi apa-apa.TAPI kita patut ingatkan dia, dia tidak akan hidup selamanya.

SATU hari dia pasti akan mati. Masa tu barulah dia tahu akan nasibnya.

Ibrahim berkata...

ada betulnya juga cakap makcik tu..banyak lagi benda yang boleh disensor tapi tak nak sensor.cuba taip "seks melayu" kat google, senang2 ja nak dowload 3gp meleis lol

yobstim berkata...

kih,kih ada kebenaran cakap makcik nih! ayatnya banyak mencarut tetapi kalau faham tak jadi hal, kan begitu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...