INTRO

Hey guys, I want to make this blog looks like Geneva,Switzerland fair and square. Hope you can help me to spread the massage, but there is no bank here. thanks. For the people whose read this blog, you can become the ICJ judge by yourself.Thanks a lot.

Isnin, 23 Mei 2011

GEMPAK !! JADILAH ANTARA YANG PERTAMA LIKE DAP/ ROKETKINI DI FACEBOOK !!!


Preview : DAP tidak muncul secara tiba-tiba dalam satu ruang sosial yang kosong. Ia wujud hasil keperluan semasa, kesan pancaroba politik dekad 1960-an. Ia lahir di tengah-tengah gelora ideologi kiri dan kanan, politik kaum dan agama, dan himpitan krisis serantau serta sejagat. Untuk mengenali dan memahami mengapa DAP perlu wujud, Wan Hamidi Hamid membuka tirai dengan latar yang ada pada kemelut dunia 1960-an yang mempunyai kesan mendalam terhadap suasana tempatan.

Marilah anda menyahut seruan parti ini untuk menjadi antara yg pertama LIKE  roketkni di facebook, nampaknya sejak akhir ini semua perkatan KINI, TODAY dan yg bunyi lebih kurang menjadi kegemaran pihak pembangkang.


Pandai sungguh letak gambar bekas mufti sorang nih, ianya adalah permainan pukauan gambar yg sangat dasyat dan kelebihan ini mesti telah mendapat kajian yg lama.

Sekiranya ME meletakkan gambar ME bersama Obama sudah pasti ME dicop sebagai proksi Zionis walhal Obama yg mahu sangat bergambar dengan Me. Dan anda boleh nilaikan sendiri pandangan orang Melayu yg melihat seorang mufti yg mereka sanjung bergambar dengan lelaki terbabit.

ME sangat pasti wayang gambar yg diletakkan di laman web ini mampu membrainwash orang yg terlalu ghairah membantai kerajaan siang dan malam.


Teknik seperti memakai songkok ke kampung dan beramah dengan orang Melayu mungkin sudah lapuk, kita up lagi, kita  baca ayat Al-Quran dengan maksudnya sekali.Hebat !!.

Dan jelas menarik perhatian gambar ramah bekas mufti tersebut dengan ahli DAP mampu mencairkan pandangan orang Melayu yg lemah terhadap mereka, ianya suatu permainan pukauan gambar.


Gambar perempuan tersebut yg kelihatan ramah tamah, penuh dengan budaya timur turut mampu mencairkan hati pemuda2 Melayu yg berkocak.


Dan saban hari berjuta juta halaman yg memperbodohkan kerajaan siang dan malam diwujudkan untuk menarik minat anak muda menentang, membenci dan menggoyahkan kepercayaan mereka terhadap kerajaan walhal makan pun ibu bapa yg tanggung lagi.


ps: gambar dan video pengkid bunuh kucing hari tu matlamat apa pulak ?Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...